Cum sa iti transporti in siguranta materialele grele ?

In orice domeniu lucrezi, planificarea este lucrul esential pentru reusita.
La fel si in domeniul transportului in siguranta al utilajelor grele. Cu instrumentele si o planificare corecta, vei reusi sa transporti in siguranta materialele grele si chiar sa faci transport utilaje agricole.

Esentiale pentru lucrari agricole sau de constructie sunt transporturile utilajelor grele precum tractorul, stivuitorul sau discurile agricole. Stim ca este foarte important, ca pentru a finaliza o lucrare trebuie sa te asiguri ca masinariile grele sunt si ele transportate si livrate la timp.

Sunt companii care au propriile vehicule pentru transport, iar altele apleaza la firme de transport pentru deplasarea utilajelor.

Odata cu trecerea timpului, multe companii au devenit, din pacate, nesigure in transportul utilajelor grele. Se considera ca nu este sigur dar lucrurile nu sunt intr-adevar asa, deoarece o firma de incredere o sa reuseasca sa duca la bun sfarsit sarcina si sa indeplineasca indatoririle clientului.

Ce trebuie ca tu sa faci pentru a nu avea suprize neplacute ? Sa analizezi piata si sa pui intrebarile potrivite, inainte de a decide cu ce firma de transporturi vei lucra.

Noi dorim sa venim in intampinarea ta cu cateva sfaturi luate direct de la profesionisti :

Alege corect firma de transport cu care vrei sa lucrezi. De indata ce o indifentifici, o sa trebuiasca sa stii foarte bine ce iti doresti si ruta clara. Pune cat mai multe intrebari pentru ca la final sa fii foarte bine informat.

Intrebarile trebuie sa fie cele de baza. Dupa ce ai trecut de acest pas, asigura-te ca firma cu care lucrezi cunoaste destul de bine cum se transporta articolele mari, in special daca o sa trebuiasca sa faci transport de utilaje agricole. Nu stii ce intrebari sa pui ? Voi scrie cateva exemple :

– Prin ce metoda de transport o sa se expedieze echipamentul ?
– Echipamentul are nevoie de acoperire speciale pentru a fi protejat in timpul transportului ?

Exista echipamente care necesita permis inainte de a le expedia. Acesta este inca un motiv pentru care trebuie sa porti o discutie serioasa cu furnizorul de transport.

Lipsa de experienta in transporturi te poate costa scump, la fel ca si greselile. Pune-ti uneltele agricole in mainile celor de la Moteco TRANS si ei se vor asigura ca o sa ai parte de servicii profesionale de transport utilaje agricole. Asigura-te ca vei lucra cu oameni de calitate.

Nici un comentariu

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.