Companie

Indiferent de aploarea transportului agabaritic sau transportului de agregate balastiere, indiferent de amploarea lucrarilor de terasamente sau de alt tip, Moteco Trans este un partener serios si implicat. Calitatea serviciilor sau lucrarilor oferite este semnatura noastra.

Nici un transport agabaritic nu este la fel, fiecare are particularitatile lui si implica gasirea de solutii unice si rentabile pentru client. Avem o logistica si o metodica care ne ajuta sa ne indeplinim misiunile date de clienti in conditii de siguranta pentru marfa transportata.

Suntem atenti la nevoile si dorintele clientilor nostri. Ne adaptam din mers serviciile pentru a satisface orice cerinta. Suntem mereu dispusi sa invatam lucruri noi si sa vedem lucrurile si din alta perspectiva.

Intelegem cat de important este un termen de livrare al unui transport sau un termen de predare a unei lucrari de terasament, fundatie sau de realizare a unui drum. Suntem constienti de faptul ca suntem o veriga dintr-un lant imens, vrem sa fim in continuare o veriga puternica.

Solutii personalizate pentru fiecare client

Promtitudine si flexibilizare
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.